РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ПРВА ЛИГА МАЖИ

Натпреварувачка сезона 2014 / 2015 година

1/ Прв дел

 

2014 / 2015

Коло 01

11.10. 14

 

2014 / 2015

Коло 02

18.10. 14

 

 

 

01.

В.ЛИСИЦИ

68-72

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

06.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

89-91

К.СОКОЛ  2000

02.

 РАБОТНИЧКИ

 

 

 

07.

КУМАНОВО

85-75

КОЖУВ

03.

МЗТ СКОПЈЕ

73-80

ФЕНИ ИНД.

 

08.

ФЕНИ ИНД.

86-60

СТРУМИЦА

04.

СТРУМИЦА

74-92

КУМАНОВО

 

09.

 

 

МЗТ СКОПЈЕ

05.

КОЖУВ

74-81

К.СОКОЛИ 2000

 

10.

В.ЛИСИЦИ

55-91

РАБОТНИЧКИ

 

2014 / 2015

Коло 03

25.10. 14

 

2014 / 2015

Коло 04

01.11. 14

 

 

 

 

11.

РАБОТНИЧКИ

87-65

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

16.

КУМАНОВО

88-64

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

12.

МЗТ СКОПЈЕ

84-53

В.ЛИСИЦИ

 

17.

ФЕНИ ИНД.

85-76

К.СОКОЛ  2000

13.

СТРУМИЦА

 

 

 

18.

 

 

КОЖУВ     

14.

КОЖУВ

80-70

ФЕНИ ИНД.

 

19.

В.ЛИСИЦИ

66-77

СТРУМИЦА

15.

К.СОКОЛИ 2000

69-61

КУМАНОВО

 

20.

РАБОТНИЧКИ

 

МЗТ СКОПЈЕ

 

2014 / 2015

Коло 05

08.11. 14

 

2014 / 2015

Коло 06

15.11. 14

 

 

 

21.

МЗТ СКОПЈЕ

86-49

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

26.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

66-81

ФЕНИ ИНД.

22.

СТРУМИЦА

одлж.

РАБОТНИЧКИ

 

27.

 

 

КУМАНОВО

23.

КОЖУВ

93-74

В.ЛИСИЦИ

 

28.

В.ЛИСИЦИ

66-82

К.СОКОЛ  2000

24.

К.СОКОЛИ 2000

 

 

 

29.

РАБОТНИЧКИ

 

КОЖУВ     

25.

КУМАНОВО

97-90

ФЕНИ ИНД.

 

30.

МЗТ СКОПЈЕ

98-53

СТРУМИЦА

 

2014 / 2015

Коло 07

22.11. 14

 

2014 / 2015

Коло 08

29.11. 14

 

 

 

31.

СТРУМИЦА

72-53

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

36.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

 

32.

КОЖУВ

98-53

МЗТ СКОПЈЕ

 

37.

В.ЛИСИЦИ

71-82

ФЕНИ ИНД.

33.

К.СОКОЛИ2000

63-83

РАБОТНИЧКИ

 

38.

РАБОТНИЧКИ

69-60

КУМАНОВО

34.

КУМАНОВО

80-68

В.ЛИСИЦИ

 

39.

МЗТ СКОПЈЕ

 

К.СОКОЛ  2000

35.

ФЕНИ ИНД.

 

 

 

40.

СТРУМИЦА

66-60

КОЖУВ     

 

2014 / 2015

Коло 09

06.12. 14

 

41.

КОЖУВ

89-58

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

42.

К.СОКОЛИ2000

76-54

СТРУМИЦА

43.

КУМАНОВО

70-77

МЗТ СКОПЈЕ

44.

ФЕНИ ИНД.

76-84

РАБОТНИЧКИ

45.

 

 

В.ЛИСИЦИ

 

2/ Втор дел,

 

2014 / 2015

Коло 10

13.12. 14

 

2014 / 2015

Коло 11

31.01. 15

 

 

 

46.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

75-62

В.ЛИСИЦИ

 

51.

К.СОКОЛ  2000

94-63

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

47.

 

 

 РАБОТНИЧКИ

 

52.

КОЖУВ

103-86

КУМАНОВО

48.

ФЕНИ ИНД.

90-79

МЗТ СКОПЈЕ

 

53.

СТРУМИЦА

65-96

ФЕНИ ИНД.

49.

КУМАНОВО

88-55

СТРУМИЦА

 

54.

МЗТ СКОПЈЕ

 

 

50.

К.СОКОЛИ2000

82-69

КОЖУВ

 

55.

РАБОТНИЧКИ

101-67

В.ЛИСИЦИ

 

2014 / 2015

Коло 12

07.02. 15

 

2014 / 2015

Коло 13

14.02. 15

 

 

 

 

56.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

64-81

РАБОТНИЧКИ

 

61.

КУМАНОВО

95-99

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

57.

В.ЛИСИЦИ

 

МЗТ СКОПЈЕ

 

62.

К.СОКОЛ  2000

100-78

ФЕНИ ИНД.

58.

 

 

СТРУМИЦА

 

63.

КОЖУВ     

 

 

59.

ФЕНИ ИНД.

82-71

КОЖУВ

 

64.

СТРУМИЦА

70-71

В.ЛИСИЦИ

60.

КУМАНОВО

89-84

К.СОКОЛИ 2000

 

65.

МЗТ СКОПЈЕ

 

РАБОТНИЧКИ

 

2014 / 2015

Коло 14

25.02. 15

 

2014 / 2015

Коло 15

28.02. 15

 

 

 

66.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

73-88

МЗТ СКОПЈЕ

 

71.

ФЕНИ ИНД.

109-86

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

67.

РАБОТНИЧКИ

103-59

СТРУМИЦА

 

72.

КУМАНОВО

 

 

68.

В.ЛИСИЦИ

77-100

КОЖУВ

 

73.

К.СОКОЛ  2000

92-83

В.ЛИСИЦИ

69.

 

 

К.СОКОЛИ 2000

 

74.

КОЖУВ     

85-73

РАБОТНИЧКИ

70.

ФЕНИ ИНД.

 

КУМАНОВО

 

75.

СТРУМИЦА

45-107

МЗТ СКОПЈЕ

 

2014 / 2015

Коло 16

07.03. 15

 

2014 / 2015

Коло 17

14.03. 15

 

 

 

76.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

90-74

СТРУМИЦА

 

81.

 

 

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

77.

МЗТ СКОПЈЕ

72-60

КОЖУВ

 

82.

ФЕНИ ИНД.

108-68

В.ЛИСИЦИ

78.

РАБОТНИЧКИ

89-65

К.СОКОЛИ2000

 

83.

КУМАНОВО

94-88

РАБОТНИЧКИ

79.

В.ЛИСИЦИ

89-103

КУМАНОВО

 

84.

К.СОКОЛ  2000

87-86

МЗТ СКОПЈЕ

80.

 

 

ФЕНИ ИНД.

 

85.

КОЖУВ     

91-61

СТРУМИЦА

 

2014 / 2015

Коло 18

21.03. 15

 

86.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

67-92

КОЖУВ

87.

СТРУМИЦА

63-101

К.СОКОЛИ2000

88.

МЗТ СКОПЈЕ

81-74

КУМАНОВО

89.

РАБОТНИЧКИ

91-67

ФЕНИ ИНД.

90.

В.ЛИСИЦИ

 

 

 

Лого на Универзитетскиот кошаркарски клуб „Гоце Делчев” - Штип

Универзитет „Гоце Делчев” - Штип